duminică, 26 mai 2013

Restaurantul "Buena Vista" susţine SFR 4.0

 Linişte, amabilitate şi servire impecabilă din partea ospătarilor. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care definesc restaurantul Buena Vista din Iaşi.

Dacă vrei să-ţi petreci ziua de naştere alături de cei dragi, într-un cadru restrâns şi armonios, să serveşti cina tocmai după ce ai vizonat un film sau doar să bei o bere cu prietenii urmărind meciurile, Buena Vista este locul cel mai potrivit. Restaurantul este structurat pe trei niveluri, plăcut amenajate, în stil sud-american: demisolul e bar unde se pot viziona meciuri, la parter este o sală întreagă de nefumători, iar la mansardă există o sală de fumători, care se poate închiria pentru diverse petreceri.
De asemenea, vara, clienţii pot servi masa şi la terasa restaurantului.

Meniul restaurantului este unul bazat pe reţete din ţările Americii de Sud, fiind completat şi de câteva reţete româneşti, mai ales ciorbe, care lipsesc din gastronomia sudamericană.
Felurile delicioase de mâncare gătită sunt completate de grătare, salate şi deserturile casei, care, acompaniate de un vin argentinian sau chilian şi de muzica pasionala a celor de la Buena Vista Social Club, vă vor face să simţiţi, pentru o clipă măcar, savoarea continentului sudamerican.

Anul acesta, la Buena Vista, vor fi răsfăţaţi actori şi regizori precum: Natasa Raab, Diana Dumitrescu, Cătălin Cucu, Adrian Sitaru sau Irina Margareta Nistor, deoarece restaurantul Buena Vista este alături şi în acest an, de Asociaţia Studenţilor Jurnalişti la cea de-a patra ediţie a festivalului Serile Filmului Românesc.

Mulţumim, Restaurant Buena Vista!
_______________________________________


A consemnat Nicoleta Calance, membru ASJ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu