joi, 23 mai 2013

Forna Clinic- Clinica jurnaliștilor



O carieră de success este egală cu multă muncă, competență și professionalism. 
Astfel ne întâmpină Prof Univ. Doctor Norina Forna pe pagina personală, dezvăluindu-ne secretul reușitei sale.


Rezultatul acestei munci este reprezentat tocmai de Forna Clinic. Având la bază dorința de a face bine, căreia i s-a adăugat o echipă de specialiști, această clinică a devenit rapid una din cele mai căutate de ieșeni și nu numai. 

Cu servicii de cea mai bună calitate și  aparatură modernă, clienții din Iaşi, din ţară şi din străinătate se bazează că fac alegerea corectă atunci când vine vorba de sănătatea lor. La Forna Clinic se aplică metode americane de abordare holistică şi susţinute de tratamentul cazurilor într-un timp record. De asemenea, se iau toate măsurile pentru ca pacienții să se bucure de o atmosferă plăcută în încercarea de a depăși stresul provocat de tratamentul stomatologic. Un alt aspect de care medicii acestei clinici se ocupă în mod deosebit este relația cu pacienții. Fiecăruia i se oferă alternative de tratamente amplu prezentate care includ atât avantajele cât și dezavantajele. Se pune așadar accentul pe o bună informare a pacienților.

Din dorința ca această bună informare să nu rămână la nivel de cabinet,  Prof. Univ. Dr. Norina Forna semnează numeroase articole în mass media, împărtăşind multe detalii din experienţa şi excelenţa clinicii. 

Forna Clinic la SFR!

Continuând din aceeași perspectivă, a unei bune relații cu presa , anul acesta Forna Clinic sprijină Asociația Studenților Jurnaliști în organizarea celei de-a patra ediții a festivalului Serile Filmului Românesc. Implicarea în astfel de proiecte nu face decât să demonstreze încă o dată valoarea acestei instituții.
Mulțumim Forna Clinic!

_________________________________________________________________
A consemnat articolul Mădălina Gheţa, Asociaţia Studenţilor Jurnalişti Iaşi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu