luni, 27 mai 2013

Prima seară a SFR 4.0 - un succes, alături de actriţa Nataşa Raab

După conferinţa de presă ce a anunţat deschiderea SFR 4.0, Nataşa Raab s-a întâlnit cu ieşenii, dornici să vadă filmul premiat la Berlin, filmul care ne-a făcut încă o dată mândri peste hotare. 

Prima seară a festivalului a însemnat o stare de bine adusă de actriţa Nataşa Raab la Iaşi. Sala Ateneului Tătăraşi a fost peste puteri de aglomerată, filmul a prezentat interes pentru ieşeni chiar dacă a fost o zi de luni, ora 18.00.

În prima seară ne-am amintit de regretatul Sergiu Nicolaescu, invitatul special al ediţiei din 2012 a SFR la Iaşi, iar toţi cei prezenţi în sală au ţinut un moment de reculegere în memoria regizorului.

Filmul a fost vizionat, în mare parte, pentru prima dată de cei prezenţi la festival. Sute de oameni au vizionat Poziţia Copilului cu interes, drept dovadă, dialogul de la final cu actriţa Nataşa Raab. Atmosfera de după vizionare a fost una de discuţii relaxate, cu întrebări inteligente, precum a remarcat şi invitata noastră. 

Zeci de oameni au vizionat filmul stând în picioare, sala fiind neîncăpătoare.

Actriţa a susţinut un dialog cu cei rămaşi după vizionare, vorbind despre momente din timpul filmării, păreri, opinii sau întâmplări. Dialogul a fost sfătuitor, iar mesajul actriţei a susţinut iniţiativa noastră. Premiile oferite de POLIROM şi Cărtureşti au fost oferite celor mai isteţi cinefili.

Mulţumim mult Nataşei Raab pentru frumoasa seară petrecută în atmosfera filmului românesc de succes.

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor, fără de care nu am fi realizat această ediţie a SFR la Iaşi. Dovada că mai este loc de proiecte culturale la Iaşi constă în prezenţa în număr atît de mare a spectatorilor la proiecţia filmului.

Mesajul video de la Nataşa Raab poate fi vizionat aici.


Fotografiile de mai jos sunt mărturia primei runde din cadrul festivalului SFR 4.0. Mulţumim fotografului nostru oficial- Lucian Mihai.

CONFERINŢA DE PRESĂ; Cărtureşti Palas














MAŞINA OFICIALĂ A SFR 4.0, Casa Auto Iaşi, partener oficial al festivalului:




Prima seară de film din SFR 4.0:





























Moment de reculegere pentru Sergiu Nicolaescu, invitatul special al SFR 2012



Concurs SFR 4.0


































ASJ şi Nataşa Raab



ASJ şi Nataşa Raab în Poziţia Copilului





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu